Alles wat u moet weten over kokosmelk

Alles wat je moet weten over kokosmelk

Alles wat u moet weten over hier

Heb je ooit gehoord van Alles wat je moet weten over kokosmelk, het gezonde voedsel dat langzaamaan de westerse wereld overneemt? Kokosmelk wint de laatste tijd aan populariteit als gezond alternatief voor producten op basis van zuivel en soja. Dit nieuwe product bevat alle gezondheidsvoordelen van kokosvlees, maar zonder het vet en de lactose, die vaak 80% van het product uitmaken. Bijvoorbeeld, in plaats van de kokosmelk te drinken of te eten, wordt er een drankje van gemaakt door het te mengen met vanille of een koffiesmaak en vervolgens een kleine hoeveelheid suiker of honing toe te voegen om de zoetheid te vergroten. Dit wordt een trend voor diegenen die gezonder proberen te eten, maar toch alle voedingsstoffen binnenkrijgen die ze nodig hebben.

Alle voordelen van dit nieuwe product zijn voornamelijk te danken aan het hoge gehalte aan gezonde vetten en vitamines die de spijsvertering en het metabolisme helpen verbeteren. Wanneer gemengd met andere ingrediƫnten zoals vanille en honing, kunnen de voordelen van de drank verder worden verbeterd door de toevoeging van bepaalde spijsverteringsenzymen die van nature in kokosnoten en andere voedingsmiddelen voorkomen. Van deze natuurlijke spijsverteringsenzymen is bekend dat ze schadelijke bacteriƫn in de darm en het darmkanaal doden. Als zodanig zal dit verder helpen bij uw algehele spijsvertering en het verminderen van gas, een opgeblazen gevoel en maagkrampen die vaak voorkomen bij mensen met een vezel- en vetarm dieet.

Van kokosmelk is ook gevonden dat het het cholesterolgehalte in ons lichaam verbetert. Dit komt omdat het middellange-keten-vetzuren heeft die zeer gunstig zijn voor het cardiovasculaire systeem en ook helpen om overtollig vet te verbranden. Dit type vet helpt om LDL of slechte cholesterol te verlagen en HDL of goede cholesterol te verhogen. Kokosolie bevat ook veel eiwitten, waardoor het een gezonde aanvulling op uw dieet is, omdat eiwitten nodig zijn voor het opbouwen van spierweefsel. Om deze reden, als u wilt afvallen of gewoon uw huidige gewicht wilt behouden, kunt u overwegen om wat gezond kokosvet aan uw dieet toe te voegen.

Klik hier om meer te lezen: valledelsole.nl