Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint?

Wat ik moet weten over Microsoft Sharepoint, is dat het een web-samenwerkingsplatform is waarmee u het voor uw zakelijke collega's en klanten gemakkelijker kunt maken om samen te werken. Sharepoint bestaat uit verschillende componenten zoals een content management systeem, een webserver, een webapplicatie ontwikkelomgeving en een intranet dat toegankelijk is via een browser. Dit platform helpt je bij het bouwen van intranetten, extranetten en andere bronnen die toegankelijk zijn voor alle medewerkers in de organisatie. U moet echter goede IT-praktijken hebben om ervoor te zorgen dat de applicaties die u op uw Sharepoint-hostingserver hebt geïnstalleerd goed zijn beveiligd, zodat ze niet kwetsbaar zijn voor beveiligingsrisico's.

Wat moet ik weten over Microsoft Sharepoint

Het eerste dat u moet weten over Microsoft Sharepoint, is dat dit een webgebaseerde kennisbank is die mensen helpt samen te werken en ideeën te delen op een gemeenschappelijk zakelijk platform Sharepoint modules. Sharepoint is ontworpen met de bedoeling om informatie en kennis toegankelijker te maken voor alle medewerkers in een organisatie, zodat zij betere beslissingen kunnen nemen en de kwaliteit van hun werk kunnen verbeteren. De toepassingen die u in Sharepoint kunt gebruiken, staan bekend als "applements" en er zijn verschillende soorten van deze toepassingen, zoals webpagina's, e-mailberichten, notities, bijlagen, agenda's, contacten en zoekvakken. Deze toepassingen kunnen worden gebruikt om verschillende zakelijke aspecten te beheren, zoals contacten, werkorders, projecten, productcatalogi, verkoop- en servicegegevens en marketingdocumenten.

Het tweede dat u over Microsoft Sharepoint moet weten, is dat dit platform u helpt bij het ontwikkelen van rijke bedrijfsoplossingen en dit kan worden bereikt door het gebruik van webapplicaties en webservices. Met webservices hebt u toegang tot zakelijke toepassingen vanaf een externe site of vanaf een andere locatie, zelfs als de gebruiker niet achter zijn computer zit. U kunt deze applicaties ook gebruiken om te integreren met andere applicaties die beschikbaar zijn op internet. Een van de meest populaire toepassingen is Excel, dus u moet een goed begrip hebben van hoe deze toepassingen werken voordat u ze gebruikt om bedrijfsoplossingen voor uw organisatie te creëren.

Klik op deze link: Sharepoint modules