Wat te schrijven in uw Bullet Journal

Wat te schrijven in uw Bullet Journal

Als je je afvraagt wat je in je klik moet schrijven, zijn er enkele dingen die je moet weten. Eerst moet u een index maken. Het zal later van pas komen, maar op dit moment is het het beste om alleen paginanummers en een beschrijving op te nemen. Vervolgens kunt u het daglogboek of de langetermijnplanner maken. Als je klaar bent, blader je gewoon terug naar de index om te vinden wat je nodig hebt.

bullet journaal

Ten tweede moet je lijsten maken. U kunt een bullet-journaal gebruiken om feedback, namen van personages, ruwe conceptvoortgangsmeters en opmerkingen van lezers te verzamelen. Het is een geweldige manier om informatie te verzamelen zonder je zorgen te maken over de perfecte tussenruimte. Het heeft zelfs een speciale pagina voor zoekopdrachten. Dan ben je klaar om te gaan schrijven! Het is zo makkelijk. Als je eenmaal een lijst hebt met dingen die je wilt onthouden, ben je goed op weg om je verhaal voor elkaar te krijgen.

Ten derde moet u een doorlopende lijst van inzendingen bijhouden. Een bullet journal is een geweldig hulpmiddel om de voortgang van het indienen bij agenten en uitgevers bij te houden. Om aan de slag te gaan, kunt u een checklist gebruiken om ervoor te zorgen dat u alle bases hebt behandeld. Op deze manier ben je tijdens het hele proces meer georganiseerd en gemotiveerd. Dus, hoe houdt u al uw inzendingen bij? Je kunt een bullet journal gebruiken als een handige gids.

Zoek meer informatie op: http://mylovelynotebook.nl/